Türk Kızılay’ından gelen taleple, depremden etkilenen bölgedeki insanların jeneratör, aydınlatma direkleri, çadır ısıtıcıları ve diğer teknik ekipmanlara şiddetle ihtiyaç duyduklarını öğrendik. Üretilen elektrik ısıtıcılara, aydınlatmaya, ocaklara ve cep telefonlarına güç sağlayabilir, aydınlatma direkleri çalışma alanlarını aydınlatabilir ve çadır ısıtıcıları evsiz kalan depremzedelerin çadırlarını ısıtabilir. Mümkün olduğunca çok sayıda jeneratör, aydınlatma direği ve çadır ısıtıcıları organize ediyor ve desteğinizi rica ediyoruz.

Acil yardım olarak mağdurlara en az 200 jeneratör, ayrıca aydınlatma direkleri ve çadır ısıtıcıları temin etmek istiyoruz ve satın alma ve nakliye için en az 100.000 Avro’ya ihtiyacımız var. Bu miktara ne kadar çabuk ulaşırsak, geceleri soğuk ve karanlıkta geçiren insanlara o kadar çabuk yardım edebiliriz. Yardım malzemeleri doğrudan afet bölgesindeki Gaziantep havaalanında Türk Kızılay’ının kullanımına sunulacak ve daha sonraki afetler için de envanterinde kalacaktır.

Parasal bağışları yalnızca yardım malzemelerinin satın alınması ve öncelikle hava taşımacılığı yoluyla nakliyesi için kullanacağız ve www.mosaik-ev.org web sitemizde kullanımlarına ilişkin şeffaf bilgi vereceğiz. Mosaik e.V. bağışlardan herhangi bir idari masraf veya personel gideri ödemeyecektir.

Bağışlarınızı PayPal ile de bize ulaştırabilirsiniz:

Bağış hesabı:

Alıcı: Mosaik e.V.
Bağışın amacı: Erdbebenhilfe veya Deprem
IBAN: DE91 3606 0591 0002 7388 88
BIC: GENODED1SPE
Sparda-Bank West eG

Kampanya ile ilgili bilgiler www.mosaik-ev.org web sitemizde ve sosyal medya kanallarımızda (Twitter: https://twitter.com/mosaik_ev, Instagram: https://www.instagram.com/mosai_k/?hl=de, Facebook: https://www.facebook.com/mosaik.ev) ivedilikle yayınlanacaktır.

İletişim:
Mosaik e.V.
August-Thyssen-Str. 4
59067 Hamm

Mail: spende@mosaik-ev.org
Mobil: 015116705845.